Viator&Vektor tone u stečaj?

Bez autora
Jul 26 2011

Uprava slovenskog društva Viator&Vektor na čelu sa Zdenkom Pavčekom svojim će radnicima, koji će se okupiti na prosvjedu, danas priopćiti odluku o stečaju Skupine (Grupe) Viator&Vektor te društava Viator&Vektor Logistika i Viator&Vektor Storitve (Usluge). Svim su navedenim društvima blokirani transakcijski računi, a banke im ni nakon višemjesečnih pregovora nisu odobrile dodatnih 8 milijuna eura kredita za obrtna sredstva budući da je sav kapital spomenutih poduzeća već pod hipotekom. Stečajem će bez posla ostati približno 600 radnika od kojih je većina, njih 520, već deset dana na prisilnom odmoru.

Viator&Vektor tone u stečaj?Uprava slovenskog društva Viator&Vektor na čelu sa Zdenkom Pavčekom svojim će radnicima, koji će se okupiti na prosvjedu, danas priopćiti odluku o stečaju Skupine (Grupe) Viator&Vektor te društava Viator&Vektor Logistika i Viator&Vektor Storitve (Usluge), izvijestilo je Delo.

Svim su navedenim društvima blokirani transakcijski računi, a banke im ni nakon višemjesečnih pregovora nisu odobrile dodatnih 8 milijuna eura kredita za obrtna sredstva budući da je sav kapital spomenutih poduzeća već pod hipotekom.

Stečajem će bez posla ostati približno 600 radnika od kojih je većina, njih 520, već deset dana na prisilnom odmoru.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik